Kom o jobba med oss! Vi söker senior kravanalytiker

5 apr, 2023

Foodchain by Blockchain söker kravanalytiker med erfarenhet och bredd!

Vill du vara med och bygga framtidens bolag inom foodtech? Vill du i ditt arbete bidra med något meningsfullt: en bättre och mer hållbar livsmedelskedja? Då har du kommit rätt! Vi söker en passionerad och erfaren Business Analyst till Foodchain by Blockchain, ledande inom pionjär techutveckling på områden som spårbarhet och hållbarhet för livsmedelsproduktion. Vi letar efter dig som har gedigen erfarenhet av krav, gärna i kombination med en roll som projektledare och/eller testledare och som längtar efter att ta nästa kliv i karriären!

Som Business Analyst kommer du att spela en avgörande roll i vårt team och hjälpa oss att driva tillväxt. Du kommer arbeta nära våra kunder för att förstå behov och identifiera affärsmöjligheter och du kommer arbeta tätt med våra andra teammedlemmar för att presentera insikter som stöder vår strategi och beslutsfattande.

Hos oss är ingen dag lik den andra och du kommer fritt lägga upp ditt arbete. Vi arbetar mestadels distribuerat, men du bör kunna ta dig till vårt huvudkontor i Lidköping ibland. Framåt kommer du även göra besök hos kunder varför körkort och tillgång till bil är ett krav. Såväl arbetet internt som med kunderna kräver att du behärskar flytande svenska och engelska. Har du erfarenhet av livsmedelsbranschen och/eller lantbruk är det en ypperlig bonus.

För att passa in i rollen ser vi att du är en initiativrik och självgående person som har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Du har också en stark analytisk förmåga och en passion för att arbeta med kunder. Om du dessutom är en person som brinner för entreprenörskap och vill vara en del av en spännande och expansiv verksamhet så kommer du att trivas hos oss.

Vi erbjuder en kreativ och innovativ arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och vara med och forma företagets framtid. Vi tror också på att belöna våra medarbetare för deras hårda arbete och kommer att erbjuda konkurrenskraftig lön och förmåner.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av ett fantastiskt team, så tveka inte att skicka in din ansökan till oss idag!

Foodchain by Blockchain utvecklar ett spårbarhets- och produktionssystem anpassat för livsmedelsföretag, förädlare och lantbrukare. Vi är ett företag som kombinerar en högteknologisk systemlösning i en jordnära bransch med en global marknad i fokus.

Förfrågningar och ansökan med CV och personligt brev skickas till [email protected]